Search found 17 matches

by Sitman
Fri Jun 20, 2014 9:33 pm
Forum: Beta Builds
Topic: UMS-Builder - No MPlayer on sourceforge
Replies: 2
Views: 4786

Re: UMS-Builder - No MPlayer on sourceforge

Thank you sir! Much appreciated.
by Sitman
Thu Jun 19, 2014 1:28 pm
Forum: Beta Builds
Topic: UMS-Builder - No MPlayer on sourceforge
Replies: 2
Views: 4786

UMS-Builder - No MPlayer on sourceforge

Hi all,

trying to build 4.6.4 and the output reports it can't download MPlayer from SF. Indeed there is no MPlayer.exe in the win32 dependencies directory.

Should it be that way?
by Sitman
Wed Apr 30, 2014 7:56 am
Forum: Beta Builds
Topic: [Solved] UMS Build Error - 1.6 UMSB
Replies: 4
Views: 6303

Re: UMS Build Error - 1.6 UMSB

Binaries will be moved to Sourceforge, see here . Until then you can work around this by adding the -o (offline) option to the maven command in UMSBuilder's 'Build For Windows.bat' : call mvn -o -P windows package Thank you infidel. I changed as suggested and it still errors the same way. No matter...
by Sitman
Tue Apr 29, 2014 7:54 pm
Forum: Beta Builds
Topic: [Solved] UMS Build Error - 1.6 UMSB
Replies: 4
Views: 6303

[Solved] UMS Build Error - 1.6 UMSB

Hi guys, I've been building UMS for many months, running the latest code. I tried recently and have just got errors. If I go to the URL that apparently fails I can see the file directory. One thing I noticed and may be relevant, Google said it had disabled access due to many automated type requests....
by Sitman
Mon Oct 14, 2013 8:12 pm
Forum: General Help and Support
Topic: MP4 just stop playing.
Replies: 8
Views: 4187

Re: MP4 just stop playing.

Optimus_prime wrote: I'll have a look at the config for Wiselink and see what i can do
Thank you very much for your help.
by Sitman
Fri Oct 11, 2013 9:53 pm
Forum: General Help and Support
Topic: MP4 just stop playing.
Replies: 8
Views: 4187

Re: MP4 just stop playing.

Ok, what kind of Device (Samsung) are you using. MP4's work ok on my TV but yours maybe different. Hi guys and thanks for your help. My TV is a Samsung PS50B650 Plasma. It is detected by UMS on the status tab as a Samsung WiseLink even when Default Renderer is set to Unknown renderer. The TV is set...
by Sitman
Wed Oct 09, 2013 2:45 pm
Forum: General Help and Support
Topic: MP4 just stop playing.
Replies: 8
Views: 4187

Re: MP4 just stop playing.

Can anyone see any reason MP4s stop playing?
by Sitman
Thu Oct 03, 2013 9:18 pm
Forum: General Help and Support
Topic: MP4 just stop playing.
Replies: 8
Views: 4187

Re: MP4 just stop playing.

DeFlanko wrote:Log files help :)
Attached as requested. Sorry I missed them off the original. These are after the MP4 stopped playing.
by Sitman
Wed Oct 02, 2013 11:37 am
Forum: General Help and Support
Topic: MP4 just stop playing.
Replies: 8
Views: 4187

MP4 just stop playing.

Hi all, I have a problem where MP4 files just stop streaming to my TV after some time. Maybe 45 mins or an hour. It only happens with MP4s. AVIs can stream forever. Now this has happened on Windows 7 and 8. I have nothing special. 64 bit OS. 32bit Java, Tried UMS 2.x and and currently running 3.0 a6...
by Sitman
Fri Mar 01, 2013 12:30 pm
Forum: Announcements
Topic: Comparison page updated
Replies: 18
Views: 25114

Re: Comparison page updated

UMS is my best pick of all time. Even better now I've built it with J7. What kills me is other media "servers" seem to put all the effort into 'serving' on the same host. You know, install on your PC and and watch on it as well. ALL my media server use is streaming to my TV and UMS does that fantast...