Search found 656 matches

by squadjot
Sat Dec 22, 2012 4:06 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Is installer using javaw..?
Replies: 1
Views: 2123

Is installer using javaw..?

Doing the autoupdate..after download..installer begins ,...but javaw is hanging..waigin for it to close..but it doesent..
Trying to "end process" in task manger.. it keeps hanging.

First at "End process tree".. it shuts down..WITH the installer.. so in the end it does not make sense..
by squadjot
Tue Dec 18, 2012 9:39 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Fixed] Not able to detect ps3...
Replies: 7
Views: 8628

Re: Not able to detect ps3...

nice!
by squadjot
Fri Dec 14, 2012 3:42 pm
Forum: General Help and Support
Topic: [Fixed] Not able to detect ps3...
Replies: 7
Views: 8628

Re: Not able to detect ps3...

Did you configure spefic shared locations..?

I experienced if UMS is showing all drives (default)..sometimes it can take a while for UMS to start up
by squadjot
Wed Dec 12, 2012 11:31 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Refreshing/updating web.conf
Replies: 2
Views: 3033

Re: Refreshing/updating web.conf

Can i ask, what webengine do you use? .. mencoder/vlc/PMSencoder
by squadjot
Wed Dec 12, 2012 11:28 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Some problems..
Replies: 7
Views: 6796

Re: Some problems..

Nope =), also the first thing i wanted to test.. still does not work.

I tells right form the start cause it shows "00:00:00.00" in subtitles area.. and from then on nothing happens subtitle-wise
by squadjot
Tue Dec 11, 2012 6:03 pm
Forum: General Help and Support
Topic: mkv video seek (10x, 30x, 120x ) not working for mencoder...
Replies: 5
Views: 5051

Re: mkv video seek (10x, 30x, 120x ) not working for mencode

Yea, i guess you should upload debug files =)
by squadjot
Tue Dec 11, 2012 12:21 pm
Forum: General Help and Support
Topic: mkv video seek (10x, 30x, 120x ) not working for mencoder...
Replies: 5
Views: 5051

Re: mkv video seek (10x, 30x, 120x ) not working for mencode

EDIT: i think you know this already.. my answer may be flawed, and not be specifically related to your problem The reason is that your server simply cant keep up with the data you are requesting, and it's perfectly normal. If you are streaming without subtitles, your renderer probably can read the d...
by squadjot
Tue Dec 11, 2012 12:06 pm
Forum: General Help and Support
Topic: For some reason subtitles won't display
Replies: 4
Views: 3877

Re: For some reason subtitles won't display

I think theres currently a bug, if you enable transcode folders, and in there select Mencoder [External subtitles/Undetermined] , does it work?
by squadjot
Tue Dec 11, 2012 1:05 am
Forum: General Help and Support
Topic: Christmas discount: buy one, get one free
Replies: 0
Views: 1781

Re: Christmas discount: buy one, get one free

Hmm the obvious advertisers of this spam has a site + support forum.., http://www.leawo.com/forum/ :twisted: