Search found 56 matches

by AnnieBody
Thu May 28, 2020 9:46 am
Forum: General Help and Support
Topic: Constantly Reading But Nothing Displayed
Replies: 17
Views: 7077

Re: Constantly Reading But Nothing Displayed

So, what you are stating is that UMS cannot possibly use a new conf file! And the default Viera conf file cannot be changed under any circumstances! And, as I have been advised elsewhere, you should not under any circumstances, run more then one UMS at a time if you expect it to work at all, which i...
by AnnieBody
Thu May 28, 2020 2:59 am
Forum: General Help and Support
Topic: Shared Folders Not Updating Bug
Replies: 8
Views: 3442

Re: Shared Folders Not Updating Bug

As discovered, whatever profile you select in the (Select Profile) option, UMS goes ahead and uses invalid and non existent profiles! This is no doubt where the issue comes from. Three profiles but all corrupted! Please remove this function for the time being and explain that UMS only works with one...
by AnnieBody
Thu May 28, 2020 2:56 am
Forum: General Help and Support
Topic: Constantly Reading But Nothing Displayed
Replies: 17
Views: 7077

Re: Constantly Reading But Nothing Displayed

I mean that when you select no transcoding all of the video options play. Those with DTS or TrueHD don't play audio, as expected. When you select transcode none of the videos play at all in GZ but some are being transcoded in Viera. I'll try sending the file again once I can get UMS actually working...
by AnnieBody
Tue May 26, 2020 7:00 am
Forum: General Help and Support
Topic: Shared Folders Not Updating Bug
Replies: 8
Views: 3442

Re: Shared Folders Not Updating Bug

Fortunately, I found out about the UMS issue which was giving me loads of problems and reinstalled UMS again without installing it, so this is definitely not a windows service issue:
1.jpg
Which of my three profile do you want a debug of?
They all behave the same!
by AnnieBody
Tue May 26, 2020 6:59 am
Forum: General Help and Support
Topic: Shared Folders Not Updating Bug
Replies: 8
Views: 3442

Re: Shared Folders Not Updating Bug

Fortunately, I found out about the UMS issue which was giving me loads of problems and reinstalled UMS again without installing it, so this is definitely not a windows service issue:
1.jpg
1.jpg (34.27 KiB) Viewed 3412 times
by AnnieBody
Tue May 26, 2020 6:50 am
Forum: General Help and Support
Topic: Constantly Reading But Nothing Displayed
Replies: 17
Views: 7077

Re: Constantly Reading But Nothing Displayed

Thanks for the feedback and assistance mik_s. My original profile defaulted to the Viera conf file. I have set up a new profile for the GZ, limited all transcode engines to FFMPEG only and unchecked all the video and audio transcode options in the tabs as per the Viera profile. This means I normally...
by AnnieBody
Sun May 24, 2020 6:49 am
Forum: General Discussion
Topic: Transcode Folder Results
Replies: 4
Views: 3667

Re: Transcode Folder Results

I have shortened the filenames to just two digits while I am tyring to sort out the transcode settings. This allows the rest of the info to be displayed.
Thanks.
by AnnieBody
Sun May 24, 2020 4:29 am
Forum: General Help and Support
Topic: Constantly Reading But Nothing Displayed
Replies: 17
Views: 7077

Constantly Reading But Nothing Displayed

Having created a new conf file I find that my TV just wont display any shared folder and as a consequence I am unable to view or play any media at all. The TV constantly displays 'Reading...' When I use the standard Viera conf file the TV does read the files (I accept that, according to other posts,...
by AnnieBody
Sun May 24, 2020 2:55 am
Forum: General Help and Support
Topic: Shared Folders Not Updating Bug
Replies: 8
Views: 3442

Shared Folders Not Updating Bug

If you create shared folders then amend later (I have added the 'UMS Testing' and 'Test Disk' folders) although the amendment shows in the log, none of my devices can see the new folders. 1.jpg 2.jpg No amount of turning PC, UMS or devices on an off again works. The only solution I have found is to ...
by AnnieBody
Sun May 24, 2020 2:39 am
Forum: General Help and Support
Topic: Transcoding Option Bug
Replies: 1
Views: 1395

Transcoding Option Bug

Transcode settings not updating. In attempting to resolve a conf file for my device, I followed the advice given and have activated the 'Show The Transcode Folder'. This has left me with another headache as the icons related to the folder transcoding settting does not appear top be documented anywhe...