UMSBuilder 1.4 is released

Announcements about Universal Media Server
User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2832
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

UMSBuilder 1.4 is released

Post by SubJunk » Thu Feb 21, 2013 6:37 pm

General:

Lets Windows users build the latest revision of UMS for Windows and Linux.

Note: This will build the program from potentially untested code, so while it should usually be OK there are no guarantees.
If you want stability, download the latest official release from our front page.

You can download it here


Changes since 1.3:
  • Updated Java to 1.7.15

User avatar
kuroukage
Posts: 304
Joined: Wed Dec 12, 2012 3:56 pm

Re: UMSBuilder 1.4 is released

Post by kuroukage » Thu Feb 21, 2013 6:54 pm

Thanks SJ,

Nice. I just upgraded to v7u15. I'll give this a try now since I noticed you changed it to make it build with JDK7. :)
Last edited by kuroukage on Thu Feb 21, 2013 8:23 pm, edited 1 time in total.
黒影
_______________________________________________|_._._._._._._._._._
\______________________________________________|_#_#_#_#_#_#_|
------------------------------------------------------------------|---------------------

User avatar
Optimus_prime
Moderator
Posts: 690
Joined: Fri Jun 01, 2012 6:39 pm
Location: Sydney, Australia

Re: UMSBuilder 1.4 is released

Post by Optimus_prime » Thu Feb 21, 2013 8:19 pm

Thanks Subjunk
How Ask For Support
Remember, Debug Log's Can/Will Help and Explain your issues, we're not mind reader's but here to help
OS's I Use And Can Assist With: Windows 7/8, Mac OS-X 10.8 & 10.9
Mac OS-X Java 7 Builds Mac OS-X Java 7 Forum

User avatar
kuroukage
Posts: 304
Joined: Wed Dec 12, 2012 3:56 pm

Re: UMSBuilder 1.4 is released

Post by kuroukage » Fri Feb 22, 2013 1:38 pm

I gave this a go last night and I must say I'm impressed by how easy this is and also how well it works. I love how u just click on the batch file and it ends up being a one click compiler. I wish I could find something as awesome/easy as this for more programs that I've been interested in compiling myself. :P
黒影
_______________________________________________|_._._._._._._._._._
\______________________________________________|_#_#_#_#_#_#_|
------------------------------------------------------------------|---------------------

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2832
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: UMSBuilder 1.4 is released

Post by SubJunk » Fri Feb 22, 2013 1:46 pm

Yup I'm a big believer in keeping everything as simple as possible

User avatar
kuroukage
Posts: 304
Joined: Wed Dec 12, 2012 3:56 pm

Re: UMSBuilder 1.4 is released

Post by kuroukage » Fri Feb 22, 2013 3:46 pm

Can you make one for RTMPDump, please? ;)
黒影
_______________________________________________|_._._._._._._._._._
\______________________________________________|_#_#_#_#_#_#_|
------------------------------------------------------------------|---------------------

User avatar
squadjot
Moderator
Posts: 643
Joined: Fri Jun 01, 2012 4:24 am

Re: UMSBuilder 1.4 is released

Post by squadjot » Sat Feb 23, 2013 2:20 am

So if i run UMS builder.. i end up with a UMS-Linux.tgz, but i'm on windows ? =/

There's no UMS-Windows.exe

Extra question: Where can i find older versions of UMS

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2832
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: UMSBuilder 1.4 is released

Post by SubJunk » Sat Feb 23, 2013 8:12 am

squadjot wrote:So if i run UMS builder.. i end up with a UMS-Linux.tgz, but i'm on windows ? =/

There's no UMS-Windows.exe
Is there an error? Maybe paste the CMD output into a new thread in the UMSBuilder section of the Support forum
squadjot wrote:Extra question: Where can i find older versions of UMS
Here

emutt
Posts: 9
Joined: Wed Jan 23, 2013 6:42 am

Re: UMSBuilder 1.4 is released

Post by emutt » Sat Feb 23, 2013 1:23 pm

:geek: 1.4 Compiled fine..however, upon startup on windowz 7Pro I get java (?) error stating:

Could not find the main class:net.pms.PMS. Program will exit.

:(

User avatar
kuroukage
Posts: 304
Joined: Wed Dec 12, 2012 3:56 pm

Re: UMSBuilder 1.4 is released

Post by kuroukage » Sat Feb 23, 2013 2:28 pm

Odd, I compiled a build of 2.5.0 yesterday and it's working perfectly. I did do a fresh install though. BTW thanks SJ for using the latest Java now. I do notice a difference in speed. :)
黒影
_______________________________________________|_._._._._._._._._._
\______________________________________________|_#_#_#_#_#_#_|
------------------------------------------------------------------|---------------------

Post Reply